Infoserv Hosting – WordPress Webhotel

WordPress Webhotel –
hos Infoserv Hosting

Infoserv Hosting specialiserer sig i cloud-baserede webhotel løsning til WordPress CMS med krævende plugins som fx WooCommerce shop samt online betaling. Når din forretning er baseret på et website eller en webshop kan det forkerte webhotel være det eneste som forhindre en succes. Vores fokus er på en sikker og effektiv drift af dit webhotel. Vi er effektive, uformelle, omhyggelige, passionerede og venlige.

Infoserv Hosting er specialister i at levere hurtige og sikre WordPress webhoteller

Vi er anderledes

Infoserv Hosting er i stand til at levere webhotel og tilhørende support. Vi optimere webhotellet til WordPress generelt og din løsning specifikt. Har du brug for en speciel opsætning, løser vi det. Endvidere er vi i stand til at yde support på ikke bare dit webhotel, men også din installere WordPress løsning.

Vores fokus

Vores fokus er på sikkerhed, hastighed og support. Uden fokus på sikkerhed vil din WordPress løsning med stor sandsynlighed blive hacket – det er et must at sikkerheden er i top. Uden hastighed vil dine besøgende hurtigt forlade websitet og ikke komme igen – hastighed garantere ikke succes, men mangel på hastighed garantere fiasko. Support som gør din hverdag nemmere – med mange opdateringer og et aktivt site er der brug for kompetent support og den sætter vi en ære i at levere.

Scroll to Top