Valg af leverandør

Gode råd til valg af WordPress webhotel leverandør.

Vi anbefaler følgende overvejelser:

Alle ved at det er vigtigt at vælge en god leverandør til sit webhotel og mailhotel. Men hvad er en god leverandør? Her er nogle af de ting som vores kunder tidligere har efterspurgt og nu fundet hos Infoserv Hosting.

Teknisk setup af webhotel

Et standard one-click PHP webhotel er ikke nok. For at opnå høj sikkerhed og høj performance kræves et specialopsat webhotel. Vores webhoteller er opsat med korrekte best practice fil permissions, afskærmet fra andre webhoteller på samme server. Vi benytter altid NGINX og konfigurere NGINX’s indbyggede FAST-CGI cache så statiske sider altid leveres med optimal hastighed. Vores konfiguration af FAST-CGI cachen gør også at dynamiske sider (som fx. en indkøbskurv i en shop) undgår at blive cachet. Vælg en leverandør som har 100% styr på et perfekt teknisk WordPress setup.

Support

De fleste webhotel udbyderer supportere kun den tekniske del af løsningen, altså selve webhotellet, FTP, etc. De supporterer ikke den installerede WordPress løsning! Vælg en leverandør hvor du med sikkerhed kan få support til hele din løsning – af WordPress eksperter.

Pris

Køb ikke for billigt. Meget billig hosting betyder altid at der er mange kunder om få servere og dermed mange om at dele de ressourcer serveren har til rådighed. Billig hosting tager sig ikke af sikkerheden, men de skal nok lukke dit webhotel når du er blevet hacket. For billig hosting bliver dyrt i længden. Vælg en leverandør med et fornuftigt prisleje og en lave serverbelastning.

Hosting metode

Der er forskellige måder at hoste WordPress webhoteller:

Shared:
Flere webhoteller deler samme server. Dette er en fin løsning til mindre og mellemstore WordPress webhoteller. Det er den billigste hosting-form.

Cloud instance:
Her har dit eget webhotel sing egen virtuelle server. Det giver flere ressource til dit site, og det er en fordel ved størres løsninger med meget trafik. Der er dog en del mere management af serveren.

Dedikeret server:
Dit webhotel er her installeret på egen server. Denne metode er ved at blive overtaget af “cloud instances”, i og med disse bliver bedre og bedre og har mange fordele mht. hvordan hardware og os kan blive opdateret.
Vælg en leverandør som tilbyder og er specialister i den metoder som er rigtig for dit website.

Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige løsning.
Kontakt os:
Telefon: 87110300
Mail: info@infoserv-hosting.dk

Forfatter: Martin Skou Drewes, CFO hos Infoserv Hosting

Scroll to Top