Hvorfor er SSL-certifikatet vigtigt:

Et SSL-certifikat (Secure Socket Layer) er en standardteknologi, der bruges til at etablere en krypteret forbindelse mellem en webserver og en browser. Dette sikrer, at alle data, der udveksles mellem webserveren og brugernes browsere, forbliver private. SSL er en industristandard, der bruges af millioner af websites for at beskytte online transaktioner og følsomme oplysninger.

Her er nogle grunde til, at dit website og webshop skal have et SSL-certifikat:

Datasikkerhed:
SSL-certifikater beskytter fortroligheden af data, der overføres mellem brugerens browser og webserveren, f.eks. adgangskoder, kreditkortoplysninger og personlige data.

Autenticitet:
SSL-certifikater verificerer, at brugerne kommunikerer med den rigtige server og ikke en server som er drevet af hackere, hvilket hjælper med at forhindre ”man-in-the-middle-angreb”.

Troværdighed og Tillid:
Websites med SSL-certifikater viser et hængelåsikon i adresselinjen, hvilket indikerer, at forbindelsen er sikker. Dette øger brugernes tillid og er især vigtigt for webshops, hvor brugere indtaster følsomme oplysninger.

SEO-fordele:
Google og andre søgemaskiner prioriterer websites med SSL-certifikater højere i søgeresultaterne, hvilket kan forbedre din websites synlighed og trafik.

Overholdelse af standarder:
For at overholde visse databeskyttelsesstandarder og reguleringer, såsom GDPR, kan det være nødvendigt at sikre, at dataoverførsler er krypterede ved hjælp af SSL.

Håndtering af online betalinger:
For at acceptere online betalinger, kræver mange betalingsgateways, at dit website anvender et SSL-certifikat for at sikre kreditkortoplysninger.

Ved at implementere et SSL-certifikat på dit website eller webshop, sikrer du ikke kun dataintegritet og beskytter brugeroplysninger, men du opbygger også tillid hos dine besøgende og forbedrer din online tilstedeværelse.

Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige løsning.
Kontakt os:
Telefon: 87110300
Mail: info@infoserv-hosting.dk

Forfatter: Martin Skou Drewes, CFO hos Infoserv Hosting

Scroll to Top