SikkerhedManaged WordPress

Managed WordPress Webhotel

Infoserv hosting sørger for sikkerheden på dit WordPress webhotel.

Managed WordPress Webhotel

Managed WordPress

Er din WordPress løsning ikke up-to-date, er der meget stor sandsynlighed for, at den vil blive brugt til spamudsendelse eller hacked når løsningen bliver ældre og sikkerhedshuller i gammel WordPress og gamle plugins bliver opdaget af hackere og spammere. Det undgår du med “Managed WordPress”. Her sørger Infoserv hosting ikke blot for sikkerheden omkring webhotellet, men også sikkerheden af den installerede WordPress løsning.

Vi opdaterer løbende WordPress Core, Theme og Plugins på løsningen. Endvidere sørger vi for at løsninger har bedst mulige svartider, ved at installere et cache plugin, dette reducere typisk loadtiden på selve PHP-siden med omkring 80%.

Q&A

Kan jeg ikke bare selv opdatere WordPress?
"Jo da, bare du husker at gøre det. Nogle gange opstår der fejl når man opdaterer, dette håndtere Infoserv ved managed hosting, men gør du det selv afhjælper vi gerne problemer, men så mod timebetaling."
Kan i hjælpe med at hastighedoptimere et site som ikke ligger hos jer?
"Nej, meget af optimeringen forgår ved at opsætte serveren optimalt, så kun hvis i har egen server med root-adgang kan vi hjælpe med eksterne sites."
70107600 info@infoserv-hosting.dk